Πλαϊνά προστατευτικά για ομπρέλες

Τα πλαϊνά προστατευτικά φύλλα υφάσματος ή συνδιασμού υφάσματος με διάφανη ζελατίνη, προστατεύουν το χώρο των ομπρελών, από τον άερα, το κρύο και τη βροχή. Διατίθενται σε 4 διαφορετικά σχέδια και είναι ιδιαίτερα εύκολα στην τοποθέτησή τους. Τα σχέδια που είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από ύφασμα, μπορούν να εκτυπωθούν και να λειτουργήσουν ως διαφημιστικό σταντ. Προτείνεται για Τηλεσκοπικές Ομπρέλες Υπερ – Βαρέως Τύπου διαστάσεων 3,50×3.50m – 4,00×4,00m – 4.50×4.50m & 5,00×5,00m.

Αξεσουάρ Ομπρελών

Υδροροές Ομπρελών

Μεταξύ δύο τετράγωνων ή παραλληλόγραμμων ομπρελών, μπορεί να τοποθετηθεί αποσπώμενη υδροροή, κατασκευασμένη με ύφασμα και προφίλ αλουμινίου. Έτσι, σε περίπτωση βροχής, παραμένει αδιάβροχη, όλη η καλυμένη επιφάνεια των ομπρελών. Η τοποθέτηση και αποξήλωση των υδροροών γίνεται πανεύκολα, με ανοξείδωτα εξαρτήματα αλουμινίου και διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα.

Θήκη – Κάλυμμα Ομπρέλας

Για κάθε ομπρέλα διατίθεται υφασμάτινη θήκη – κάλυμμα για την φύλαξη και την προστασία της. Είναι κατασκευασμένη από πολυεστερικό αδιάβροχο ύφασμα και η διάστασή της εξαρτάται από το μέγεθος της ομπρέλας.