Τέντες – Metal Design – Professional Umbrellas

Τέντες

H METAL DESIGN είναι η μεγαλύτερη εταιρία στην Κεντρική Ελλάδα, στην Κατασκευή Συστημάτων Σκίασης και Ηλιοπροστασίας.

Τα προϊόντα της παράγονται στο Εργοστάσιο της στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, ενώ διαθέτει Έκθεση & Γραφεία στο Κέντρο της πόλης του Βόλου.

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ελέγχου, κατασκευάζοντας τις Κορυφαίες Τέντες με την υπογραφή της METAL DESIGN.

Προκαλούμε την Σύκριση, προσφέροντας ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ, φυσικά στην κορυφαία Ποιότητα Υλικών και Προδιαγραφών Κατασκευής που χρησιμοποιούμε.

Τέλος η METAL DESIGN διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας CE για την κατασκευή και τοποθέτηση των τεντών της.

 

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΝΤΑΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

Τα Συστήματα Τέντας με Βραχίονες, αποτελούν την πιο μοντέρνα, δημοφιλή, έξυπνη, πρακτική και αισθητικά όμορφη πρόταση σκίασης οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

Μπορούν να τοποθετηθούν σε οροφές ή τοίχους, σε όλους τους τύπους των μπαλκονιών και προσώψεων καταστημάτων, παρέχοντας πολλαπλές γωνίες κλίσης.

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί αποκλειστικά Βαρέως Τύπου Πτυσσόμενους Βραχίονες Αλουμινίου, ενώ για τις μεγάλες διαστάσεις προβολής ή για εφαρμογές που επιβάλλεται η αντοχή της τέντας σε ακραία καιρικά φαινόμενα, χρησιμοποιεί τους Υπερ – Βαρέως Τύπου ‘’Γίγας’’.

Το αντίβαρο που χρησιμοποιούμε είναι το Βαρέως Τύπου Αλουμινίου.

Ο Μηχανισμός λειτουργίας της Τέντας μπορεί να είναι χειροκίνητος με μανιβέλλα ή με ηλεκτρικό μοτέρ και τηλεχειριστήριο.

Στην περίπτωση της εφαρμογής του ηλεκτρικού μοτέρ, μπορεί επιπρόσθετα να τοποθετηθεί αισθητήρας αέρα – ανεμούριο και αισθητήρας φωτός.

Με τον αισθητήρα αέρα, μία ανοιχτή τέντα, θα κλείσει αυτόματα, όταν ξεκινήσει άνεμος με ταχύτητα μεγαλύτερη από το ανώτερο όριο ρύθμισής της. Έτσι η Τέντα προστατεύεται από πιθανή φθορά αν ξεχαστεί ανοιχτή με πολύ δυνατό αέρα.

Με τον αισθητήρα φωτός, η τέντα ανοίγει μόνη της την μέρα και κλείνει μόνη της την νύχτα.

Η βαφή των Βραχιόνων, Αντιβάρων και λοιπών εξαρτημάτων της τέντας είναι ηλεκτροστατική με πολυεστερική πούδρα για απεριόριστη αντοχή στους εξωτερικούς χώρους.

Στην Τέντα με Βραχίονες μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι Τύποι των Υφασμάτων που διαθέτουμε.

Στο άνω μέρος της τέντας μπορεί να τοποθετηθεί, εφόσον είναι απαραίτητο Σκέπαστρο Προστασίας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΝΤΑΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΡΑΣ

Σε κάποιες περιπτώσεις επιβάλλεται η κατασκευή και τοποθέτηση Συστήματος Τέντας με Βραχίονες να είναι τοποθετημένη σε Σύστημα Μπάρας.

Σε αυτή την περίπτωση, όλη η δομή και η κατασκευή της τέντας τοποθετείται εκ των προτέρων με ειδικά εξαρτήματα επάνω σε σύστημα μπάρας και έτοιμη πλέον μπορεί να τοποθετηθεί με τις ανάλογες βάσεις στον χώρο εφαρμογής.

Ισχύουν όλα όσα προβλέπονται στο Σύστημα Τέντας με Βραχίονες.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΡΙΔΕΣ

Τα Συστήματα Τέντας με Αντιρίδες αποτελούν την πλέον κλασσική, οικονομική, αλλά παράλληλα ιδιαίτερα ανθεκτική κατασκευή Συστήματος Σκίασης.

Τοποθετούνται σε τοίχο ή μαρκίζα, αλλά απαιτούν στήριξη στο μπαλκόνι ή το κάγκελο ή το έδαφος με κολώνες.

Η λειτουργία τους βασίζεται στις αντιρίδες οι οποίες μπορούν να είναι είτε προφίλ αλουμινίου με ηλεκτροστατική βαφή, είτε γαλβανισμένη σωλήνα και παίζουν το ρόλο του οδηγού.

Στην Τέντα με Αντιρίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι Τύποι των Υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΝΤΑΣ ΜΕ ΜΠΡΑΤΣΑ

Τα Συστήματα Τέντας με Μπράτσα αποτελούν την πιο απλή και οικονομική κατασκευή Συστήματος Σκίασης.

Τα μπράτσα – βραχίονες μπορούν να είναι από προφίλ αλουμινίου ή από γαλβανισμένη σωλήνα και λειτουργούν ως οδηγοί στην λειτουργία της τέντας.

Στην Τέντα με Μπράτσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι Τύποι των Υφασμάτων που διαθέτουμε

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΣΕΤΙΝΑ

Τα Συστήματα Σκίασης σε Κασετίνα, αποτελούν μία ιδιαίτερα καλαίσθητη και λειτουργική εφαρμογή τέντας.

Είναι ουσιαστικά ένα σύστημα σκίασης με βραχίονες που εσωκλείεται σε κασέτα αλουμινίου, όπου προστατεύονται οι βραχίονες, ο μηχανισμός και το ύφασμα, ενώ παράλληλα διαθέτει ξεχωριστή αισθητική.

Ο Μηχανισμός λειτουργίας της Τέντας σε Κασετίνα, μπορεί να είναι χειροκίνητος με μανιβέλλα ή με ηλεκτρικό μοτέρ και τηλεχειριστήριο.

ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΕΝΤΑ – ΚΑΠΟΤΙΝΑ

Η Τέντα – Καποτίνα αποτελεί μία άψογη εφαρμογή πάνω από κάθε παράθυρο ή βιτρίνα ή πόρτα δίνοντας μία ξεχωριστή αισθητική στον οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

Μπορεί να είναι πτυσσόμενη ή σταθερή και με χειροκίνητη λειτουργία ή με αυτοματισμό.

Είναι εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένη από προφίλ αλουμινίου με ηλεκτροστατική βαφή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι τύποι των υφασμάτων που διαθέτουμε αλλά και μουσαμάς PVC.

ΚΑΘΕΤΗ ΤΕΝΤΑ ΡΙΝΤΟ

Η κάθετη τέντα είναι ένα λειτουργικό και πρακτικό κάθετο σύστημα σκίασης με ύφασμα που προστατεύει από τον ήλιο, τον αέρα και την βροχή, με ιδιαίτερα υψηλές αντοχές σε ακραία καιρικά φαινόμενα και ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

ΚΑΘΕΤΗ ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΗ

Η κάθετη τέντα με διαφανή μεμβράνη – ζελατίνη, χρησιμοποιείται σε επαγγελματικούς κυρίως χώρους αλλά και σε σπίτια.

Προστατεύει τον χώρο από δυνατούς ανέμους και βροχή, χωρίς να περιορίζεται ο φυσικός φωτισμός και η θέα.

Έχει πολύ μεγάλη αντοχή σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και μεγάλο χρόνο ζωής.

και η θέα, ενώ με τη χρήση PVC ή υφάσματος προσφέρει ιδιωτικότητα στο χώρο.

ΚΑΣΟΝΕΤΟ

Το κασονέτο είναι ένα ολοκληρωμένο κάθετο σύστημα, που λειτουργεί είτε χειροκίνητα με μανιβέλα, είτε με ηλεκτρικό μοτέρ και τηλεχειρισμό και έχει εφαρμογή περιμετρικά από Τεντοπέργκολες ή Πέργολες.

Κατασκευάζεται από αλουμίνιο με ηλεκτροστατική βαφή και χρησιμοποιεί διάφανη ζελατίνη, ή PVC ή οποιοδήποτε ύφασμα ταιριάζει στο χώρο.

Προστατεύει τον χώρο από ανέμους και βροχή.

Με την χρήση της διάφανης ζελατίνης δεν περιορίζεται ο φυσικός φωτισμός και η θέα, ενώ με τη χρήση PVC ή υφάσματος προσφέρει ιδιωτικότητα στο χώρο.