Η εταιρεία

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

30 έτη
αδιάληπτης
παρουσίας

Η metal design ιδρύθηκε το 1991 και είναι μία πρωτοποριακή και εξειδικευμένη εταιρία στον σχεδιασμό και την κατασκευή επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών κορυφαίας ποιότητας, συστημάτων σκίασης και ειδικών κατασκευών.

Η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, η προσήλωση σε προδιαγραφές και διαδικασίες παραγωγής, οι μακροχρόνιες συνεργασίες με επιλεγμένους οίκους, η άριστη και υπεύθυνη σχέση με τον πελάτη, πριν και μετά την πώληση, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, μας κατατάσσουν στην υψηλότερη θέση των προτιμήσεων, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στο κέντρο της πόλης του Βόλου, στην οδό Πολυμέρη, λειτουργεί εκθεσιακός χώρος και γραφεία πωλήσεων.

Η Εμπειρία μας
Τα Προϊόντα μας
Η Δέσμευσή μας

Η Εμπειρία μας

Με περηφάνια μπορούμε να πούμε ότι έχουμε υπηρετήσει πελάτες σε ολόκληρο το φάσμα της επιχειρηματικής κοινότητας, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Η εμπειρία μας καλύπτει διάφορους επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας λύσεις που συνδυάζουν

Τα Προϊόντα μας

Οι ομπρέλες μας αποτελούν σύμβολο ποιότητας και αντοχής. Είναι σχεδιασμένες με προσοχή στη λεπτομέρεια και κατασκευασμένες για να αντέχουν στις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Τα έπιπλά μας προσφέρουν

Η Δέσμευσή μας

Στη Metal Design, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προϊόντα που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας.Οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται η φιλοσοφία μας.

Ευχαριστούμε που επιλέγετε την Metal Design. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μαζί εξαιρετικά και πρωτότυπα έργα που θα αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα και την αξία της επιχείρησής σας.

Οι υπηρεσίες μας

Metal design Site Image

Επισκευή Ομπρελών

Αναλαμβάνουμε την επισκευή ομπρελών και την αντικατάσταση φθαρμένων ανταλλακτικών, με ιδιαίτερα προσιτές τιμές

Metal design Site Image

Αντικατάσταση υφασμάτων

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση υφασμάτων παλαιών φθαρμένων ομπρελών, δίνοντας την δυνατότητα επιλογής μέσα από μία μεγάλη γκάμα υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το εργοστάσιο

Από το 2006 η εταιρία εγκαθίσταται σε νέες ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου, συνολικής έκτασης 3.500 m2, με χώρο παραγωγής, έκθεση, γραφεία διοίκησης αποθήκες & άνετο parking. Κύριο μέλημα της εταιρίας είναι η σωστή & άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της γι΄αυτό το λόγο διαθέτει φορτηγά & επαγγελματικά αυτοκίνητα που αναλαμβάνουν την ποιοτική μεταφορά των προϊόντων & εμπορευμάτων στο χώρο του πελάτη. Όλη η διαδικασία λειτουργίας παραγωγής & διακίνησης διέπεται από τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς & γίνεται σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2000. Η αναγνώριση της εταιρίας επισφραγίζεται διεθνώς με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού βραβείου ποιότητας στο Παρίσι, κατάκτηση που δεσμεύει την εταιρία για συνεχή εξέλιξη.

Κατάλογοι
Προϊόντων

Δειγματολογία
υφασμάτων

Metal design Site Image

Επαγγελματικές λύσεις

Eτοιμάσαμε για εσάς έναν πλήρη κατάλογο, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε την γκάμα των προϊόντων μας. Επίσης λειτουργεί ως αναλυτικός οδηγός για να βρείτε το μέγεθος και τα υφάσματα που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες.

Ζητήστε
προσφορά!

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της επιχείρησής μας,
περιγράψτε τις ανάγκες σας και αφήστε μας να σας προτείνουμε την λύση που θα σας καλύπτει.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μας εμπιστεύτηκαν

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο