Τα Υφάσματα μας

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί υφάσματα άριστης ποιότητας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών της, τόσο από πλευράς λειτουργικότητας, όσο και από πλευράς κόστους. Για αυτό, εκτός από μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που προμηθεύεται και χρησιμοποιεί από μεγάλους οίκους έχει προχωρήσει σε συνεργασία με αξιόπιστους συνεργάτες & έχει κατασκευάσει σειρές εκπληκτικών υφασμάτων με εξαιρετικές προδιαγραφές που προτείνονται για τις κατασκευές της. Ανταποκρίνονται ιδανικά στις αισθητικές, λειτουργικές αλλά και οικονομικές απαιτήσεις. Η metal design παρουσιάζει τη νέα σειρά υφασμάτων σκίασης & ηλιοπροστασίας Rainbow.

Rainbow Block out

Το ύφασμα rainbow block out αποτελέι την κορυφαία λύση για την κατασκευή επαγγελματικών ομπρελών, συστημάτων σκίασης και τεντών.

Είναι 100% πολυεστερικό ύφασμα βάρους 360gr/m2 με ακρυλική διπλή επίστρωση, 100% αδιάβροχο και συνίσταται για περιοχές με έντονη ηλιοφάνεια γιατί διαθέτει υψηλές μηχανικές αντοχές και ιδιαίτερα πολύ υψηλό δείκτη συσκότισης που το καθιστά φωτοαδιαπέρατο.

Επιπλέον με τη χρήση του επιτυγχάνεται σημαντική μείωση της θερμοκρασίας και
της διαπερατότητας της ηλιακής ακτινοβολίας..

Rainbow Eco Line

Το ύφασμα rainbow Eco Line είναι ένα πολύ καλό ύφασμα σε χρώμα εκρού, ενδεδειγμένο για την κατασκευή επαγγελματικών ομπρελών.

Είναι 100% πολυεστερικό με βάρος 280gr/m2 με ακρυλική επίστρωση από τη μία πλευρά. Είναι 100% αδιάβροχο και αποτελεί ιδανική λύση για μικρές και μεσαίες ομπρέλες αλλά και με άριστη συμπεριφορά στις μεγάλες κατασκευές.

Επιπλέον αποτελεί την οικονομικότερη λύση της σειράς rainbow και ενδείκνυται καιγια διαφημιστικές ομπρέλες.

Rainbow Classic plus

Η σειρά rainbow classic είναι η νέα σειρά υφασμάτων της metal design σε 8 χρώματα για την κατασκευή επαγγελματικών ομπρελών όλων των διαστάσεων, αλλά και συστημάτων σκίασης.

Είναι 100% πολυεστερικό ύφασμα με βάρος 320gr/m2 με ακρυλική επίστρωση από τη μία πλευρά.

Η ειδική “soft touch” επίστρωση που διαθέτει, προσφέρει υψηλή αντοχή στο φώς και το καθιστά 100% αδιάβροχο καθώς διαθέτει υψηλή αντίσταση στο νερό (στήλη ύδατος πάνω από 1.150mm).

Aeroblock

Τo Aeroblock είναι , πολυεστερικό ύφασμα διπλής επίστρωσης 420gr/m2. Υψηλό ποσοστό συσκότισης.

Είναι 100% αδιάβροχα και διατίθενται σε μια ποικιλία 8 υπέροχων χρωμάτων.

Χρησιμοποιούνται και συμπεριφέρονται ιδανικά σε κάθε εφαρμογή σκίασης και ηλιοπροστασίας.

Ακρυλικά

Τα ακρυλικά υφάσματα , είναι κατασκευασμένα από 100% solution dyed ακρυλικά νήματα, με βάρος 300gr/m2 και εξασφαλίζουν εξαιρετική αντοχή στο φώς και την ακτινοβολία UV.

Είναι 100% αδιάβροχα και διατίθενται σε μια ποικιλία 48 υπέροχων χρωμάτων.

Χρησιμοποιούνται και συμπεριφέρονται ιδανικά σε κάθε εφαρμογή σκίασης και ηλιοπροστασίας.

Υφάσματα Ξαπλώστας
Merch PVC 4x4

Στα Υφάσματα Ξαπλώστας ,διαθέτουμε μια γκάμα διάτρητων PVC εξαιρετικής ποιότητας & αντοχής υφασμάτων με πλέξη 4×4. Είναι 100% αδιάβροχα και διατίθενται σε μια ποικιλία 7 υπέροχων χρωμάτων.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο